2015-06-24 1551 浏览
两点三入到去坐低先发现有下午茶供应,抵咁多当然等多阵啦~虽然餐厅只有六七成满,不过都系俾店长出门口等^^"有小食、主菜、饮品三款自由配搭,两款$60, 三款$70,系贵价商场嚟讲都算抵食~最后拣了----牛油鸡翼:算大只,牛油味好重仲滴紧油添,外有少少脆内都几嫰,不过似系翻炸生牛河走青:牛肉有三块,有啲厚度,味道比滑牛好啲咁啦^^"我觉得都系薄牛肉夹啲好味啲青柠梳打走甜:好多青柠,唔错,饮完仲可以自已加啲水落去,健康之选另外佢亦会有一碟辣椒青柠方便自行调味,辣度都几足㗎~值得一赞嘅系服务几好,店舖人手好足,一叫就有人serve加水亦密,发现厨房无走青时,本来我都谂住唔出声自已挑算啦,点知侍应见到即刻主动话帮我换!不过店内仲有位嘅时候,其实都可以通融下等啲客系入面等,横掂出面又无人等
两点三入到去坐低先发现有下午茶供应,抵咁多当然等多阵啦~虽然餐厅只有六七成满,不过都系俾店长[请]出门口等^^"

最后拣了----

另外佢亦会有一碟辣椒青柠方便自行调味,辣度都几足㗎~

2015-06-24