2009-07-20
下昼4点几有朋友话想食野. 不如食焗饭啦之前都好想黎哩间食tea 但都未试过, 听闻好平有好多个set, 我叫左$25 有个咖喱吉猪焗饭同超市春卷春卷非常之油. 用个叉一笃落去已经见到d 油就涌出黎不过无可否认非常新鲜炸出黎同脆.味道食得出系超市买返黎既春卷, 点解会叫越式春卷... 系咪都加"越式"两字落去...咖喱吉猪焗饭. 一睇就知已焗焦了. 连咖喱度焗得过黑.如果唔介意浓左既, 味道还可以架.有少少饭仲系一pat 咁. 不过只系一少部份, 所以仲顶得住. 面o个d 饭焦好正, 焗饭点可以冇咖喱少辣. 咖喱砖味. 有1,2旧细薯仔.吉猪竟然有骨, 真系有点失望. 食得哩个焗饭都预左块吉猪系淋. 所以唔会批评哩点猪扒唔会腌得太林, 仲有少少肉咬下, 但就因为冰鲜关系, 冇乜肉味奶茶, 好饮! 港式奶茶再加多一定茶苦味! 非常香浓真系好抵食, 份量系平时食个午餐晚餐咁大碟. 冇偷工减料过. 仲要有小食野饮一定会再黎. 野食仲可以, 可能下次点其他款.
之前都好想黎哩间食tea 但都未试过, 听闻好平
有好多个set, 我叫左$25 有个咖喱吉猪焗饭同超市春卷
春卷非常之油. 用个叉一笃落去已经见到d 油就涌出黎
不过无可否认非常新鲜炸出黎同脆.
咖喱吉猪焗饭. 一睇就知已焗焦了. 连咖喱度焗得过黑.
如果唔介意浓左既, 味道还可以架.
咖喱少辣. 咖喱砖味. 有1,2旧细薯仔.
奶茶, 好饮! 港式奶茶再加多一定茶苦味! 非常香浓
一定会再黎. 野食仲可以, 可能下次点其他款.