餐厅: 譚仔三哥米線 (南天大廈)
资讯:

平日去谭仔三哥 米线大家就食得多「三哥乍酱饭」你又试过未?今次趁下午茶Me time时间品尝谭仔三哥嘅全新口味😋我拣嘅D餐只需以$40超值价🤩就可以一次过叹齐:三哥乍酱饭 + 双𩠌迷你米线 + 热饮♨️三哥首次推出嘅全新「三哥乍酱饭」白饭🍚份量十足面层舖上满满惹味香浓嘅独门乍酱再加上大量酸甜爽口嘅酸菜令人胃口大开🤤 仲有助中和乍酱嘅浓味食起上嚟啖啖清爽 不油不腻 令人回味😋创新配搭 味道出奇地夹而下午茶餐嘅「迷你米线」就可以拣2款/3款指定配料;仲可选配清汤/麻辣汤底(麻辣汤底:可自选辣度)🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️米线 ➕ 三哥乍酱饭分开品尝嘅话就系双重滋味😋我自己就钟意将乍酱饭混入汤中一同品尝化身成为汤饭白饭将汤底精华尽吸 仲显得特别美味添就算天气几咁热 都唔怕冇胃口啦🤤大家都不妨试一试创新食法😍三哥今次推出嘅一系列Me More下午茶餐价钱由$21起 够晒超值又亲民最重要系充满弹性 提供超多组合任君选择无论系轻食或重份量嘅要求都一应俱全主食选择包括:白饭🍚、三哥乍酱饭、迷你米线,过小桥米线及2款全新三文治🥪另外仲提供可自选配料嘅全新小食咁多选择 搞到我都心思思😍下次一定要再去试吓其他全新配搭😝
平日去谭仔三哥 米线大家就食得多

「三哥乍酱饭」你又试过未?

今次趁下午茶Me time时间品尝谭仔三哥嘅全新口味😋
我拣嘅D餐

只需以$40超值价🤩就可以一次过叹齐:

三哥乍酱饭 + 双𩠌迷你米线 + 热饮♨️

三哥首次推出嘅全新「三哥乍酱饭」

白饭🍚份量十足

面层舖上满满惹味香浓嘅独门乍酱