2013-07-22 315 浏览
之前同同学食过晚餐, 都觉得唔错, 所以今日都黎试下佢嘅下午茶!!佢地有个下午茶menu都几多款架! 有牛角包、通粉、煮青口、焗田螺……好多嘢拣因为我大约9:00度净系食左好少嘢,已经好肚饿,所以我拣左个New York Cheese Cake ($30), 个餐本身有嘢饮,不过我想饮佢个cream chocolate,所以加$8。今晚会好迟食饭同埋我惊唔够饱,所以再加多$8配个蕃茄通粉。俾完钱就揾左个位坐底, 3:00都唔系好多人。过左3分钟度杯嘢饮就到喇!! 我本身好钟意佢杯cream chocolate. 同其他coffee shop唔同,佢有好多cream架!! 对钟意食cream嘅我就简直系perfect!!饮落去又唔会好苦,好好饮!跟住个汤通粉都黎左,蕃茄汤唔会好酸,甜道适中,其他餐厅可能好酸但系依度就唔会喇! 好味道!!不过啲通粉可以腍啲,会好好多。Cheese cake冇咩特别,不过好似太实。总括黎讲,其实$46可以食到咁多嘢好抵又好食!! 下次会试下其他tea set!! Yummy yummy!!

好味道!!不过啲通粉可以腍啲,会好好多。
Cheese cake冇咩特别,不过好似太实。
Yummy yummy!!
2013-07-20
等候时间
45 分钟 (堂食)