下午茶时间入到去指住个下午茶餐牌同侍应落单,碗野黎到仲好惊叹觉得下午茶黎讲好抵食wor,即刻share俾住元朗既朋友仔赞下呢间野。点知食完埋单先知原来收左午餐价😓 同个职员讲,个职员仲话系因为我哋落单冇讲明系下午茶,有啲人会嫌个下午茶份量唔够㖞。真系眼都凸埋,边个会谂到下午茶时间入去,仲要指住个下午茶牌都可以无端端俾人收左午餐价😓嗌左个生牛河,我又唔觉得同隔离枱个嗌下午茶份量差几远啦😓 咪又系咁大只碗咁多牛肉😓 另外嗌左个猪颈肉饭,得五块劲薄劲干既猪颈肉,仲好意思收午餐价?其实差廿几三十蚊真系冇所谓😓 如果佢一开始有讲明我哋系嗌紧lunch (而个portion真系有分别既话),但又要将个责任推返落我哋度话系因为我哋冇指明系下午茶😓觉得间舖头真系几唔老实😓 总结: 绝对冇下次!