餐厅: 永年士多 (兆安廣場)
资讯:

2023-06-29 98 浏览
想食下午茶 经开见到店内环境简洁 即刻入去嚟返个tea当然叫返个大碗面大碗面内 想食嘅传统车仔面𩠌都有白罗卜 猪肠 鱼蛋 猪皮 鱿鱼 鸡翼 鸡翼尖同菜 加咗转河粉$2要咗微辣 个汤底都带少许甜 微辣更带出整体的味道白萝卜好清甜冇渣 鱿鱼弹牙 陈皮鱼蛋香猪皮吸收汤汁好入味 自选三𩠌面 拣咗鱼腐 蜂巢豆腐 猪肠 米线想食鱼腐加车仔面好耐 今次自选食到真系好 蜂巢豆腐吸汤好入味猪肠必食 米线控嘅我当然要米线加多个小食甜酸斋甜酸味比例平均下午茶唔少得多士班兰多士 细细粒又香脆👍🏻抹茶红豆冰 抹茶有茶香 红豆🫘粒粒带沙女店员介绍系佢哋自家制每日都煲 甜度适中 唔怪得咁好味永年士多 (兆安广场) (铜锣湾)铜锣湾谢斐道482号兆安广场地下7-9号舖#永年士多#车仔面#hkfoodblog#铜锣湾美食#hkfoodie #hkfoodblogger #港式茶餐厅
想食下午茶 经开见到店内环境简洁 即刻入去嚟返个tea
班兰多士 细细粒又香脆👍🏻
抹茶红豆冰 抹茶有茶香 红豆🫘粒粒带沙
女店员介绍系佢哋自家制
每日都煲 甜度适中 唔怪得咁好味

永年士多 (兆安广场) (铜锣湾)
铜锣湾谢斐道482号兆安广场地下7-9号舖