2023-11-29
下午茶时间好想食下午茶餐,性价比高呀😆仲可以健康啲🫶🏻唔行过黎里边都唔知,原来里间茶记转咗手,今日一于去试一试先!好光猛!始终系新餐厅😆葱油蛋鸡扒饭 $54好大碟👀而且配菜好多,有粟米罗白仔,鸡扒劲大块,仲要煎到块皮脆卜卜😍咬入去又好juicy wor!一啲都唔干!!煎蛋系流心蛋黎😚啲汁爆哂出嚟!正呀!重点系佢葱油😆自家制好有诚意!捞饭捞鸡扒都一流!!一个女仔真系好难自己食得晒😆公司三文治 $56平时都好少食!!但系今日见到佢张相太吸睛啦!一定要试下🥰真系好丰富!有吞拿鱼,鸡蛋芝士,蕃茄生菜,午餐肉火腿!一咬根本咬唔哂😆厚到呢!个面包烘过,脆卜卜!配有薯角!点茄汁fit易👍🏼👍🏼我哋各自加咗$10要特饮😆特浓阿华田脆脆里个系真正嘅特浓,绝对冇呃你😆饮到啲冰溶都仲系好够味道,超正!加埋啲脆脆有多一个口感!!红豆冰我哋叫少冰!红豆偏硬!牛奶味好出😆
好光猛!始终系新餐厅😆
葱油蛋鸡扒饭 $54