2013-07-08
星期六约左朋友嚟呢度食TEA,本来想订位,但系FULL晒,跟住WALK-IN,要等几张,大约15分钟左右有位,餐厅环境好靓,灯光好昏暗,每个角落都系ANGELABABY的相,如果唔钟意佢真系唔好嚟. 限时1小时30分钟,估唔到食TEA都要限时.真的好夸张.座位分开几款,有好舒服的疏化位,有好似鸟笼既卡位,其余的都系公主櫈位,布置得好靓. 食物方面, 下午茶都好多选择,我点左一个辣肉酱意粉,朋友点左一个PIZZA,我饮冻柠茶,朋友则饮热奶茶. 仕应服务都好好,马上攞水给我们. 上菜速度都好快. 我的意粉个碟好大,但系份量真系好少,下午茶都唔使唔少吧,朋友的PIZZA系有4件的. 意粉都几好味的,唔会好咸唔会好油,都几爽口弹牙的,有些肉碎,唔算好辣,好味呀,朋友话佢的PIZZA好硬,味道OK,不过唔知系咪焗到过火,所以个面好硬呀. 饮品方面系正常的,冻柠茶够冻. 服务好好,因为我地食完就马上收碟,水饮到净番少少就加,不停加水.