2020-05-12 409 浏览
今日系第三次黎买下午茶餐做晚餐~ 呢度的下午茶餐做到6点半,蚬肉意粉tea set 连野饮系$55, 本来以为会系细份量,点知都食到我好饱,个意粉仲有12只蚬,好开心!蚬肉意粉个汁系olio 再加上pesto, 仲有好多zucchini, sundried tomato 同埋洋葱粒好好味! 唔会太浓,又唔会干,但亦都唔会油腻不过食开浓味野的人可能就会觉得淡少少。喜欢浓味的人可以叫佢个意式杂菜汤鸡扒煎蛋猫耳粉。个汤底多杂菜,鸡扒切成几件,但都几大件厚肉,只蛋仲要系我最喜欢的太阳蛋呀!猫耳粉有咬口,浸耐左亦唔怕林晒。饮品呢,冻black coffee 唔错~ tea set 冻coffee 仲要唔洗加钱呢间店俾我感觉似简简单单,但原来花左唔少心思在食物的细节。希望下次有机会试lunch set, 睇下系咪一样咁有heart~

唔会太浓,又唔会干,但亦都唔会油腻
蚬肉意粉

不过食开浓味野的人可能就会觉得淡少少。

猫耳粉有咬口,浸耐左亦唔怕林晒。

2020-05-12
外卖自取