2022-03-17 1734 浏览
今日来这里睇医生🩺睇完医生之后刚好遇著下午茶时间。所以就试吓这间有很多分店嘅鸡扒专门店。一直无咩机会试。因为其实我对鸡扒都唔系太热爱。不过我都好欢迎香港有多一些专门食某种食物嘅食店。今次其中一个最吸引我嘅地方就系价钱相宜。一个下午茶餐$30以下都可以。以下系我今次点嘅下午茶:这个餐只需$28 冻饮🥤加3蚊 Total $31手机落单 唔需要和任何人沟通 当然如果你要清水都系要问职员 但职员都算温馨 唔会黑面和扮听唔到 手机落单介面都算容易操作 有好多仔细位都会特别注明 例如:走甜、少甜、走冰、少冰 等等⋯讲返食物 鸡扒只系暖 一啲都唔算热 可能一早煎咗有啲失望 块扒用咗少量黑椒 所以几香口 块肉好淋身 就算无牙都好容易处理 薯条比较油 食落都算满意 大量茄汁好慷慨 整体来讲这个价钱都算满意
鸡扒拼薯条

这个餐只需$28 冻饮🥤加3蚊 Total $31