2011-10-01
是日打风关系,估计好多人都会出街食,俩口子5点几就去附近食晚餐,左拣右拣下,最后选定食pizza!时间早,唔晒等位,去到仲可以叫下午茶食,太太又有佢地既coupon ,(下午茶买二送一)所以好抵!二人叫咗意式鸡皇意粉,迷你海鲜薄脆批,辣味鸡翼套餐,意粉&批都有汤+饮品,小食套餐就只跟饮品寻晚餐汤只可以拣忌廉鸡汤,批底亦只可以拣薄脆底,店员话下午已经买晒其他汤及批底,忌廉鸡汤>>味道几香,算"杰"唔会好似水咁,不过今日就少咗d汤料!意式鸡皇意粉>>鸡肉几滑,白汁够多,意粉烟韧,好味迷你海鲜薄脆批>>迷你批来讲呢个算多海鲜,不过薄脆底就普通,但都好味辣味鸡翼>>味道够辣,不过唔混,一边有辣,一边就无辣热柠水及冻柠茶>>柠茶够茶味,唔错!热柠水就一般出面饮的分别不大p.s>>隔离枱的人只系迟我地1-2分钟落order,但系佢地有厚批拣!
寻晚餐汤只可以拣忌廉鸡汤,批底亦只可以拣薄脆底,店员话下午已经买晒其他汤及批底, 忌廉鸡汤>>味道几香,算"杰"唔会好似水咁,不过今日就少咗d汤料! 意式鸡皇意粉>>鸡肉几滑,白汁够多,意粉烟韧,好味 迷你海鲜薄脆批>>迷你批来讲呢个算多海鲜,不过薄脆底就普通,但都好味 辣味鸡翼>>味道够辣,不过唔混,一边有辣,一边就无辣 热柠水及冻柠茶>>柠茶够茶味,唔错!热柠水就一般出面饮的分别不大