2022-01-15
太子新店超抵快餐店 呢排良心店友利勿当奴叔叔快餐店 劲抵食 最平𠮶个下午茶餐都系$20 加$12 再多个猪柳强 或猪柳嫂(素)定价可以话相当亲民 上次喺荔枝角试唔到 呢日讲吓太子新店啦.环境方面 周围都见到 好多本土画作地方都几大 基本上去到都会有位.下午茶⭐️芝士汉堡餐 配薯条$20讲快餐 汉堡包 梗系要同老麦比👍🏻价钱方面 唔使讲 勿当奴 完胜👍🏻食物方面 出品劲热 有出烟 大块芝士👍🏻酱汁我都钟意勿当奴多啲 而且个包冇扁哂👍🏻薯条仲要用粗薯 👎🏻不过 薯条唔热 小软身.加$12 买多左一个 ⭐️猪柳强猪柳强系一个 猪柳蛋汉堡 有蛋呀(又赢老麦)🥰包上面贴住个猪柳强贴纸 几得意热到好似啱啱微波炉 叮爆拎出黎咁爆爆热手 出晒蒸气 个包热得好平均英式松饼 平时烘底后 会小干👍🏻但因为蒸气 同汉堡扒 出汁 包身软度岩岩好🔥Perfect 高质性价比集于一身 平民美食.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_太子#hkfunfoodrecord黄店.#友利坊 #友利冰室 #勿当奴 (太子)地址:太子弥敦道750号始创中心地库B02-06号舖.⭐️评分:味道:4.
环境方面 周围都见到 好多本土画作
👍🏻食物方面 出品劲热 有出烟 大块芝士
👍🏻酱汁我都钟意勿当奴多啲 而且个包冇扁哂
👍🏻薯条仲要用粗薯 👎🏻不过 薯条唔热 小软身
加$12 买多左一个 ⭐️猪柳强
猪柳强系一个 猪柳蛋汉堡 有蛋呀(又赢老麦)
🥰包上面贴住个猪柳强贴纸 几得意
🔥Perfect 高质性价比集于一身 平民美食
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_太子
#hkfunfoodrecord黄店
#友利坊 #友利冰室 #勿当奴 (太子)
地址:太子弥敦道750号始创中心地库B02-06号舖
⭐️评分:
味道:4.5/5 薯条1分
环境:3.5/5 位置多 有空间
服务:3.5/5 落完单 仲有店员送餐 (又又赢老麦)
抵食:4.5/5
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #食好西 #相机食先 #香港美食 #太子美食 #快餐 #麦当劳 #汉堡包 #薯条
#一日一黄店