2011-09-22 48 浏览
N年冇黎过食pizza hut喇,因为下午茶都几贵,今次就破例黎食一次。冇叫到套餐,散叫左一个普通批,另外可以用半价叫多两款小食。我地叫左超级至尊芝心批,材料有意式香肠、火腿、辣肉肠、五香肉粒、免治牛肉、蘑菇、洋葱、青椒、菠萝、黑橄榄。整体味道唔错,不过食到意式香肠就会觉得咸左少少。第一款小食系烟肉菠萝芝士酥,望落其实就系屋企都整得到既小食,比较特别就系佢有两种芝士,不过系边两种我就唔系好识。下次如果搞派对,呢款小食可以列入考虑之列。另外一款就系芝士白汁焗西兰花,旁边围左薯蓉,入面除左白汁西兰花,仲加入切细粒既烚蛋,其实几好味,怪就怪在西兰花既texture,唔似爽脆,唔似腍身,而系介乎两者之间,唔知系个西兰花唔新鲜定系有特别处理方法!?食一次pizza hut已经觉得好滞好溜,有排都唔会再食住lu......

冇叫到套餐,散叫左一个普通批,另外可以用半价叫多两款小食。

超级至尊批
烟肉菠萝芝士酥