2018-06-26 379 浏览
一见到青衣城有新铺我地OL 都即时试下新野,12点45分唔洗等位,见装修和布置都好时尚,坐落都好舒服,佢啲餐具都系订制体印有铺名。menu 下午有饭,面,年糕拣,可以配不同菜料或汤底,大家见佢啲汤面好唔引可以拣有汤汁又有唔同面拣。都几乎拣哂汤面。下午仲有一杯饮品送。我就拣左素猪肉泡菜 蕃茄泡菜面。点知黎到啲蕃茄汤系暖而唔系热,佢个汤底其实好多蕃茄碎比想像中多料,最令我地好惊讶点解啲面劲少,四注可以食完,其他人叫左唔同汤底既都系相同情况,连比较细食既女同事都一路食一路话实唔够饱,可想而知份量真系好少。等佢饮品等左几个字埋完单先拎黎。感觉人手分配不足。场内环境其实好好,不过佢啲音乐好大声,啲员工落单都听唔清楚,食客又食得唔安落。
我就拣左素猪肉泡菜 蕃茄泡菜面。

素猪肉泡菜 蕃茄汤面

等佢饮品等左几个字埋完单先拎黎。感觉人手分配不足。