2022-12-23
今日放半日,想同朋友relax下,去咗将军澳沿海𠮶边嘅餐厅。佢有户外及室内座位,户外感受到阳光气息,室内就有酒吧风味!我哋拣咗坐高枱位置。▶️SALMON TARTARE$168三文鱼他他配牛油果呢一个最佳配搭。三文鱼切成一粒粒,牛油果份量亦都多,底下仲有火箭菜。以为呢个配烤面包系有几块,原来只系一块喺面做装饰,哈哈!▶️CALAMARI FRITTI $178炸鱿鱼🦑好香脆,炸粉浆唔会厚,薄薄香脆,鱿鱼又几鲜味。有辣酱同甜酸酱,我钟意甜酸酱解油腻感,可以越食越多。▶️HALF & HALF PIZZA $198钟意呢款可以自选两款口味,我哋拣咗辣肉肠及巴马尔火腿。pizza 底系薄底,配料有好多芝士。辣肉肠硬脆唔会太辣,巴马尔火腿够大块,Pizza大大个,两个人成份量足够!
今日放半日,想同朋友relax下,去咗将军澳沿海𠮶边嘅餐厅。 佢有户外及室内座位,户外感受到阳光气息,室内就有酒吧风味!
我哋拣咗坐高枱位置。
▶️SALMON TARTARE$168
▶️CALAMARI FRITTI $178