2022-02-17 176 浏览
今日去开河畔花园附近 之前听朋友讲开咗间新冰室啲嘢食唔错 就趁着堂食结束之前赶去试吓环境都唔错 仲可以坐门口欣赏下对面河畔我哋两个人嗌左三个下午茶set 一来有啲肚饿二来样样都想试吓😆首选系干炒西冷牛河 话系用西冷牛肉㖞好似几特别 食落味道啱啱好 河粉好幼滑 牛肉唔鞋 冇雪藏味 抄得刚刚好 好食 😋推荐大家要试吓另外叫咗个咸牛肉滑蛋牛角包 平时蛋牛治就见得多 夹牛角包就比较少 见餐牌有就叫嚟试吓炒蛋系滑的 配埋喊牛肉再夹落牛角包度好夹 好香 好好食😋钟意食牛角包嘅朋友一定要试下 店员话早餐仲会有款吞拿鱼沙律牛角包添 好想试吓最后系嗌左下午茶成日会叫嘅鸡髀薯条🤣店员强调系生炸….食落的确同平时老茶食𠮶啲有少少唔同 咬落外皮系脆 肉质偏干身 但唔鞋 同埋最好系无咩油腻感 唔会食到成口油 啲薯条系波浪薯条 炸到好香 好食😋饮品就叫咗斋啡同柚子茶 大大杯😄整体嘢食质素都好唔错 如果可以再份量大啲就好啦 对于我哋大食嘅唔系好够🤣争啲唔记得咗讲佢个辣椒酱好惊喜 好味😋

环境都唔错 仲可以坐门口欣赏下对面河畔
干炒西冷河