2022-01-14 507 浏览
今日WFH,食完早餐之后冇食晏昼,所以到下午茶时间就开始肚饿要出去揾嘢食啦!好耐冇食过意粉屋嘅下午茶,今日就顺便去食吓之后再去Aeon买定啲嘢食返屋企做储备我哋点咗两个下午茶,一个系拼盘,另外一个就系龙虾汁琵琶虾焗饭!之后再加咗一客酥皮汤!食物好快已经嚟到!食物中规中矩啦!拼盘有鸡翼、三文鱼酥皮挞、Parma ham 沙律菜同薯条!薯条我觉得未完全炸透,所以唔太香脆,另外个酥皮汤呢~其实几足料,不过酥皮都系未完全焗好,一啲都唔香脆,有啲失望!另外焗饭都唔差,热辣辣拎过嚟,而且味道都够晒!讲真,我自己觉得意粉屋下午茶其实唔系好抵食,以呢个价钱嚟讲其实一啲都唔平,计埋加一都成百蚊一个人,我觉得好多地方都有啦!😌不过呢个纯粹个人意见啫!
2022-01-12