2019-04-04
入左一间红磡既冰室食饭。吸引之处:1. 冰室入边有好多漫威既英雄。我谂店主系一个漫威迷。系餐厅摆出黎,觉得都几型。2. 星级杂扒。平时食开美式杂扒,今次上升级。特别多海鲜,而且份量系超大。铁板扒上黎既时候,好似成座山。烟三文鱼好新鲜,带子炸得好食。薯条因为铁板烧一烧,外边一层特别干脆,入边松化,口感好。3. 牛扒大份。煎得靓,味道新鲜又甜。黑椒汁好惹味。鸡扒都煎得好香。多水份。仲有好多汁既肠仔。呢个肠仔好真材实料,睇落好似好普通,但味道好好。4. 鲜茄猪扒意粉。好大旧猪扒。芝士又够多。成个意粉好香。甜又新鲜既蕃茄,食左好多都咁开胃。好好食既意粉。5. 椒盐鸡翼。鸡翼香得黎又有轻微既咸味。啱啱整出黎既鸡翼好热,味道好。鸡翼水份多,劲爽口既小食。6. 黑松露芝士西兰花。超多芝士,西兰花吸晒芝士同黑松露精华,味道好浓郁。新兰花新鲜,爽口,好食。7. 饮杯热柠蜜同菠萝冰。好清新又养生。整体黎讲,好多野食同好好味既冰室。出餐快,价钱平,味道好。
吸引之处:
7. 饮杯热柠蜜同菠萝冰。好清新又养生。
整体黎讲,好多野食同好好味既冰室。出餐快,价钱平,味道好。