2021-07-21 2060 浏览
老公生日想食和牛,上网揾左好多间,决定试下wagyumafia,于是提前一个月book。full deposit. 一入去会先入冷冻库比杯sake同ham你醒醒神,过程好快。再入就系正式餐厅,一打开门所有人会同你打招呼好好气氛前菜青椒木耳-辣辣地都几爽几开胃饺子-皮好薄好多汁好正豆豉蒸和牛点心-肉系嫩既但觉得好咸和牛刺身-唔错最期待既和牛三文治-好juicy几好味,但都偏咸黑松露配蛋黄泡薄烧-本身见住原个黑松露刨比你一心期待,但蛋黄泡既味道好怪....要加底既洋葱一齐食先入到口,但可能我唔识食啦,食到有d反胃🥲蕃茄配花-比你清清味蕾主菜宫崎和牛-一开始会比旧最肥既你直接食,和牛油脂味好重,肉系嫩既,自己钟意加wasabi同山椒食。但食左三四旧已经唔想食了拉面配和牛汁-面系爽既,但偏咸雪糕夹饼,食得出whisky味最后请左杯whisky比我地饮,成餐饭最正系杯whisky。因为要返家凑bb所以冇饮酒,亦都可能呢个关系冇酒配所以觉得成餐饭都偏腻同咸。成餐饭气氛系一流既,服务都好好。同其他餐厅好唔同,但就口味而言唔岩我口味。试过一次就够了

一入去会先入冷冻库比杯sake同ham你醒醒神,过程好快。

再入就系正式餐厅,一打开门所有人会同你打招呼好好气氛

前菜青椒木耳-辣辣地都几爽几开胃
饺子-皮好薄好多汁好正
豆豉蒸和牛点心-肉系嫩既但觉得好咸

和牛刺身-唔错
最期待既和牛三文治-好juicy几好味,但都偏咸

蕃茄配花-比你清清味蕾

拉面配和牛汁-面系爽既,但偏咸
雪糕夹饼,食得出whisky味

成餐饭气氛系一流既,服务都好好。
同其他餐厅好唔同,但就口味而言唔岩我口味。试过一次就够了
庆祝纪念
生日