餐厅: 韓樂 (啟田商場)
资讯:

2021-10-24 526 浏览
当晚点了4个菜式 石锅饭,薄饼,芝士薯条,三文鱼炒饭。一开始石锅饭黎先正正常常锅够热牛肉较干但泡菜薄饼都唔错架口味几几开胃,然后芝士薯条上菜 我一望落去咁湿既反哂光 心谂:「死啦唔对路。」之后一食 个薯条心冻既🙂有一啲微暖 但大部分都系冻 咁我叫侍应帮我处理下佢啦,之后返黎都系少少暖 有啲热都冇!咁都算!我等左半个钟个炒饭都未到咁我问下个侍应个炒饭点啦个女侍应话:「炒紧架喇炒紧架喇」咁我算啦反正有薯条食多阵啰虽然冻左啲,之后过多5分钟都仲未整好!咁我揾令一个男侍应请反个饭啦佢都系秒答我:「炒紧㗎啦,炒紧㗎喇。」我真系唔明又冇问厨房又冇耳机点解个个都个炒紧? 炒咁耐都未炒好?心谂啲饭啲饭炒㶶都黎,最无奈系隔离迟入黎碟炒野都上左先 我个个炒紧炒紧?之后第三个员工过嚟催埋单 我直接同佢讲:「个饭都未到要我卖单吖?」个下真系好嬲我同佢如果真系漏左就算我想取消因为食薯条加上埋等都等饱 之后佢话即到 系都唔比我取消 咁最后都上左个炒饭啦 我一食🙂以后唔洗黎呢间野,个饭冇味😀唔知系咪厨房大佬心情唔好 我头头以为我问题 我女朋友试完都话无味。真系好无奈 第一次咁嬲 嬲都想写食评服务差到呢 漏左咪漏左
当晚点了4个菜式 石锅饭,薄饼,芝士薯条,三文鱼炒饭。
真系好无奈 第一次咁嬲 嬲都想写食评服务差到呢 漏左咪漏左 一系比个折扣一系比个客取消 大佬阿真真sorry都冇声 真系唔知点做服务
芝士薯条
三文鱼炒饭