2020-01-25 1086 浏览
🍔双层芝士汉堡 $85由于65蚊得单层觉得唔够喉,嗌左双层!真系,肉超厚好足料,芝士酱爆咁款唔会太干 我压一压个面包先摆落口,依然系咬唔哂成个burger味道真系好好食,差唔多成旧水一个burger算对得住个价钱。不过对比起一啲有set既burger店真系有啲贵,呢个价钱可能已经包哂所有野。.🍟Regular 薯条 $50薯条价钱真系几贵....薯条分成辣同唔辣,茄汁系自己去拎既。啲薯条偏向粗身,而且味道好好,因为系即刻现场炸。不过份量吓死人.....系M记中薯条 4倍,仲唔系薯条放题?🤣建议两个人食一份都已经饱到升仙。啲薯条咁多又食唔哂,会好浪费!.🥃汽水 $35场内有个汽水机自己斟,见到啲人饮完一次又再饮🤣不过汽水好饱肚,唔饮咁多啦!食哂啲招牌burger & 🍟 先啦 汽水慢慢饮都得既。
🍔双层芝士汉堡 $85

🍟Regular 薯条 $50