2008-02-27 10 浏览
在同事的推介下, 就黎试下呢度既拉面。呢度几得意, 可以自选汤底的浓度,面同埋配料等我点左个炸猪扒拉面(粗面), 浓度汤底(猪骨新口味), 油量适中, 少辣, 配料就要溏心蛋, 粟米同紫菜。男友就点左炸鸡件拉面(幼面), 浓度汤底, 油量适中, 少辣, 配料就要溏心蛋, 粟米同紫菜。两个人share 左个𫠒鱼丸子同埋冻柠茶~~整体来说, 都不错~~ 我觉得粗面系弹牙,有口感, 好味过幼面~~ 而炸鸡件就好味过炸猪扒~ 要趁热食~ 仲可以request 要个沙律酱~ 猪骨新口味汤底好味~~ 虽然我叫左少辣..但都几辣下..搞到冇点饮d汤~ 如果叫无辣, 我应该会饮d汤~ 其实我不是好喜欢吃拉面, 但都觉得呢间唔错~~ 一碗拉面都系$53, 相比味千, 我觉得呢度好味d~~小食𫠒鱼丸子就不过不失~~ 食完之后, 个同事先话小食会推介饺子~~ 下次会试下~~~ (小食价钱都几合理)
在同事的推介下, 就黎试下呢度既拉面。

呢度几得意, 可以自选汤底的浓度,面同埋配料等

两个人share 左个𫠒鱼丸子同埋冻柠茶~~