2020-10-26 32 浏览
成日揾素食,见到呢间,梗系要试吓,环境系几好,服务都好好,好友善💛💛💛不过员工好似好紧张咁,其实整体都好快手,但侍应就好似嫌自己好慢咁😂讲返嘢食,餐牌算系用好多素肉,如果少食素嘅朋友可能会好有新鲜感,但我自己就比较钟意唔用假肉嘅素食~首先嚟过蕃茄汤,普普通通,冇咩特别~都开胃跟住食个黑松露薯条,个酱好好味!薯条就略嫌太林~我自己钟意食脆口啲嘅薯条,但份量就真系好大。炸蟹肉饼:standard嘅素蟹肉口感,如果多啲酱会更好。啲菜都新鲜,同埋有小茄子,呢个抵赞。主菜系红咖喱素鱼,咖喱味唔够浓,虽然整做泡好靓好睇,但唔够好食。素鱼系standard嘅素鱼~呢杯嘢饮系跟餐嘅,士多啤梨荔枝茶,唔知点解好似药水,可以再改良下~

首先嚟过蕃茄汤,普普通通,冇咩特别~都开胃