2010-02-25 18 浏览
今日朋友生日,早左到谂住摆个蛋糕上去放住先.虽然我都知系中菜馆未必有呢d服务.不过有个四眼呀叔部长态度真系差到爆.入门同佢讲左留左 8.30 ,6位. 想放低个蛋糕系度,摆低左之后佢就咁放系个 Cashier 枱面.我惊会同其他人捞乱左.所以问左句”唔使写名 ga ? ”佢竟然答我一个”你人都未齐,又未够钟入座,写咩名呀?你唔钟意你拎走佢啰!我地呢度系冇雪柜俾你雪蛋糕 ga wo !”随后完全冇理我地,就去招呼佢既熟客仔.态度真系差到冇朋友!!!第一次去呢个地方,感觉真系好差..第一次去竟然有个咁既印象!如果唔系生日果个朋友想去,我真系唔会去呢间野食一餐受气饭.不过好在,楼面既都唔系对客人咁差.但系讲真,门口果个俾左d咁既坏印象..完全打哂折扣!讲完服务讲食物..片皮鸭-果块皮真系厚厚厚厚厚厚厚到爆,连去洲际 Buffet 都好味过佢蒜香牛肉-认真麻麻!牛肉一 d 都唔 tend 其他野食都系普普通通货色,1 d 都唔觉得系特别好食.呢个价钱..食到呢 d 野.. CP 值真系好低好低!!

讲完服务讲食物..
蒜香牛肉-认真麻麻!牛肉一 d 都唔 tend
2010-02-24