2006-02-02 12 浏览
两个人去到, 唔洗等就有位, 除左鞋就谂住入去坐低啦. (建议那些放在一边的拖鞋贴上"员工"字眼较好, 有不少人都穿了入去坐.) 咁去到仲有好多位剩, 咁就梗系拣个自己钟意的位置坐啦! 点知唔得, 一定要坐安排好那张台, 都唔知话佢制度好定抑或要睇多d刘华个广告!一张四人台两个人坐, 系要张d 杯同筷子摆响一边, 有两个我谂唔俾人搭台的吉位响隔离, 何不摆响正中等客人感觉阔落d呢?好喇, 讲完坐位讲野食, 叫左以下食品:芒果乳酪/酸(无酒精)- 无冰更好, 味道稍淡.士多啤梨奶- 有珍珠? 好似仙记饮品, 味道唔知, 不过又系好大粒冰.串烧芝士- 好味, 口感唔错, 唔"流"."火间土卷"- 味道一般."火间土杂锦刺身饭"- ~$150碗的, 可惜唔新鲜, 不过D刺身都摆放得好好.总括黎讲, 就系手工好, 用料差.再讲返服务, 成日唔见人, 想叫人就好徬徨.讲装修摆设, 都唔错, 都算有睇头, 不过摆个装住茶印住啤酒牌子的胶Jug 要客人自斟自饮又未面太失礼, 摆个茶壶都得挂.讲环境, 本身无乜野, 可惜其他客好嘈, 破坏气氛, 唔知有非吸烟区外, 可唔可以有静音区.埋单$396, 一
好喇, 讲完坐位讲野食, 叫左以下食品:
芒果乳酪/酸(无酒精)- 无冰更好, 味道稍淡.
串烧芝士- 好味, 口感唔错, 唔"流".
"火间土卷"- 味道一般.
总括黎讲, 就系手工好, 用料差.
再讲返服务, 成日唔见人, 想叫人就好徬徨.
埋单$396, 一分钱俾唔到一分货.