2024-03-21
📍🍲大滚友火锅 (荃湾) 今日同事last day大家一齐farewell「大滚友」打边炉🍲,大滚友系Openrice同Google评分都好高,我哋就觉得言过其实lor。个炉等好耐只系起微泡滚,成晚都系微微滚,我地当晚系平日大约6:30pm就唔系好满座,所以职员几友善,一埋位就D配料比我地沟左先,都系好普通既酱,唔似其他有特别既酱汁,例如: 餐厅提供嘅酱料冇沙茶酱或麻酱之类。食材方面其实几新鲜,摆盘一睇就知有放心思既,不过认真好多同一价位既火锅店既食材都新鲜同埋好有牛肉味,而今次我只系觉得打边炉lor,如果要我又要book枱又要等位既话,都唔会有下次。可惜咁啱果晚嘅组合嘅人都唔系太食牛同海鲜,亦唔饮酒,成晚个感觉无对任何野有印象,有印象既系唔好食,非常失望。性价比极低。