2020-04-24 1097 浏览
3人食任食a5和牛食和牛问佢俾咩部位,佢话round,top up+$138就有chuck。(有兴趣就自己揾下呢啲部位适唔适合做烧肉)。问多几句佢话: “如果早多排黎,会有西冷部位,现在没有了。” 啲肉薄到系打边炉嘅厚度。啲牛肉黑晒边,又溶唔切雪。油脂分布大家睇相就睇到,烧完食落口唔系多油份,但我已经top up左了。都有食冇top up的肉,更加少油份,肉身更”鞋”更韧。无论边只肉,肉嘅颜色都唔新鲜。和牛配白饭食,但系个白饭系完全唔热,又硬,痴埋一旧旧。我有加$48任饮,我明人手唔够 (其实我食2nd round,已经吾系满座了,anyway),但我话要refill饮品,咁侍应冇听埋我讲系咩茶就倒落去。我饮紧冻红茶,未饮晒,佢倒热绿茶落去。嗌亲refill饮品,都系漏或者错。
3人食任食a5和牛

和牛配白饭食,但系个白饭系完全唔热,又硬,痴埋一旧旧。

2020-04-24