2025-03-01
这间餐厅十分有问题,完全没有服务,想你食完就即刻走,点讲都系一间饮茶嘅地方,唔系快餐店食完就要你即走。星期六同屋企人喺呢间服务似快餐店嘅酒楼饮茶。周末同老人家饮茶都想大家坐低倾吓偈食点心。点知食了不够1小时就吹我哋走,入座时又冇讲到。 问佢点解唔够一个钟就叫人走,就一未说‘我冇办法, 我冇办法’。连句唔好意思都冇意思会讲。态度之差令你无名火三丈。连我家脾气好好嘅老人家都话咁样食嘢真系冇味道。仲有,赶我哋走嘅时候餐厅内仲有空枱。呢个集团食物质素我本来都好欣赏。一直都有介绍俾朋友。可惜领导嘅人应该好有问题,真系可惜。当我同佢经理讲话咁样嘅服务态度,我唔会再嚟。佢笑笑口同我讲唔好意思,完全没有感受到任何诚意。总括来说,呢间餐厅系一间唔难食嘅快餐店。部份员工都系黑口黑面,只系想你快啲食完就走。我哋决定唔会再嚟!只好叹句香港就系比呢啲服务搞坏。
仲有,赶我哋走嘅时候餐厅内仲有空枱。