2017-09-24 160 浏览
呢间餐厅系男朋友介绍💁🏻‍♂️佢返工Lunch食过几次觉得好食,就带我去试下晚餐🍽🔹招牌西班牙炒饭🥘($188) ⭐️9/10一上枱哗出声!料仲多过饭😱好多料好丰富!好大碟够2-3人食,数一数☝🏻有大虾、青口、蚝、鱿鱼、八爪鱼、脆猪腩肉、羊肉串🍖仲有柠檬两旧🍋啲海鲜煮既时间刚刚好又好鲜,我平时一定唔食既鱿鱼八爪鱼都好弹牙,连我都肯食😼饭都好香👍🏻但我最憎既青豆都有好多粒😖(辛苦男朋友帮我挑走❤️)🔺小食都好食架(差唔多每一款我都食过哂😂),但都几经常换menu,以前食过既好多依家都无左😩真心是但点几款,都唔会令我失望,非常高质👍🏻*每款啲酱汁做得好好味,搭配得好好👅想lam埋只碟🤤尤其脆猪腩我最钟意食🐷-🔺重点甜品❗️即叫即炸Churros整得好好味好脆👍🏻重点系$28咋!--更多食评ig: hungrykays 🌸
招牌西班牙炒饭

🔹招牌西班牙炒饭🥘($188) ⭐️9/10

*每款啲酱汁做得好好味,搭配得好好👅想lam埋只碟🤤

尤其脆猪腩我最钟意食🐷

更多食评ig: hungrykays 🌸