2021-05-06
从未遇过咁差劣既服务态度!就系中间呢个「公关主任」。今日预祝母亲节黎饮茶,守法地系门口填资料,点知企门口个「公关主任」真系串到飞起,我一路填佢一路教训我,话我d字写得唔靓,佢睇得唔清楚,要我写好d。其实我d字系睇到无问题既,但佢咁讲我一开始都修正下,画圆d个圈咁,点知佢愈讲愈兴起,疯狂数落我「写得唔清楚点睇啊」,「要写得好d啊」,哇真系火都黎,系咪要用电脑print出黎?我问佢系咪想人唔饮茶,佢话「你唔饮我无乜所谓架」、「我真系无所谓架㖞」,我真系嬲到掟笔想走,但我又无理由俾佢得逞,于是叫经理出黎理论,经理就梗系做和事佬话无野无野,但个知客仲继续系旁边话「你睇下写到咁点睇」。我唔明点解做知客可以咁样教训个客,亦难以想像平时d公公婆婆黎饮茶要点样受气,同时希望餐厅做好员工培训,员工唔好帮你赶客。
就系中间呢个「公关主任」。