餐厅: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
资讯:

2021-11-05 125 浏览
以前学生时期经常去伤心酸辣粉食野,最近发现原来餐厅推出左放题系列,有鸡煲、烤鱼、肉骨茶同胡椒猪肚鸡煲放题选择,心动的我又走左去试喇💓我同朋友拣左烤鱼放题,辣度拣左bb辣,等左15分钟左右条鱼终于到了😍 烤鱼好香,而且非常大条,睇见都流哂口水🤤 鱼身肉多,而且好滑,鱼上舖左满满嘅酸菜,令鱼肉更惹味🐟 我地仲点左两样小食作伴菜,味道同以前食嘅一样好味!土豆丝辣味够香,香脆爽口;而茄子柔软滑嫩,同样开胃滋味🌶食完烤鱼后更可以无限追加各款配料打边炉,配料选择以呢个价钱嚟讲其实都算可以,有牛肉,猪肉,鸡肉,各种丸类,菜类,宽粉等,仲有饮品任饮,真系几抵食🌶

酸菜烤鱼

酸辣土豆丝