2021-11-21
深水埗隐藏咗一间超好食😘、超经济👏泰国🇹🇭菜其实我哋经常经过啦👫间舖真系唔起眼👀定系我哋平时行得急🏃🏻♀️🏃🏻♂️睇唔到😅但今日唔知做乜野贡咗入去😍舖头细细😄五脏俱全👍🏻连抽风系统都一流👍🏻可能时间尚早😄但坐落一阵已经全场full晒😍傻佬👨🏻最欣赏就系佢哋嘅music🎶老板娘系泰国人👱🏾♀️服务态度又好👍🏻嗱嗱临order📝先佢有啲套餐超抵有埋嘢饮🥤梗系叫我最钟意❤️嘅😘菠萝🍍炒饭~嗱呢个炒饭我真系俾100good佢👍🏻炒到好干身一啲油都冇😘傻佬👨🏻话正宗嘅菠萝炒饭系有提子干嘅😘面头腰果😄巧脆👍🏻👍🏻👍🏻我成碟食晒😘唔知系咪沟通问题🤫佢就嚟咗杯泰式奶茶🥤但错有错着😅我从来唔饮奶茶嘅🙅🏻♀️呢杯奶茶我好啱饮㖞😘傻佬👨🏻叫~香叶炒辣肉碎饭🍚+煎蛋🍳,佢话去泰国🇹🇭一定要食呢个饭🍚佢话好似返咗家乡啦㖞🤣🤣🤣再叫下啲小食啦😘生虾🍤刺身😄一个字「正」泰式烤鱼🐟(乌头)冇得顶👍🏻傻佬👨🏻话喺度食完泰国🇹🇭菜唔需要隔离㖞,感觉已经喺泰国呢😄😄😄如果钟意食泰国菜嘅朋友仔😄呢一间泰国菜🇹🇭我极力推介大家去试吓😘
超好食😘、超经济👏
嗱嗱临order📝先
佢有啲套餐超抵有埋嘢饮🥤
梗系叫我最钟意❤️嘅😘
再叫下啲小食啦😘
生虾🍤刺身😄一个字「正」
泰式烤鱼🐟(乌头)冇得顶👍🏻