(非会员)
2007-11-07 2 浏览
几个月无去, 间野似乎转左手? menu上个名得返Pho, 无左个Hoa字, 连个女人头logo都无埋! 价钱似乎系平左? 食牛河有送一杯港式饮品(冻饮加3蚊). 叫左生牛肉河同一碟米卷. 牛河食左一半, 碟小食先送来, 仲要变左网卷? 即刻俾返碟野佢, 点知过左约十分钟, 同一样野又送多次来, 今次仲要系另一个女仔侍应话, 无错系XX网卷. 咁我都知系网卷, 个样都唔难认既, 问题唔系我order既野来嘛.. 如果佢系想迫人要既话十分钟前果碟唔该就迫啦, 做乜要拖人咁耐呢? 当然系坚持要返米卷, 点知食哂成碗牛河, 连杯野都饮埋, 仲唔来, 叫追单又睇都无睇就话整紧, 如是者拖左十几分钟, 最后决定cancel order! 而女仔侍应亦好口爽咁话无问题.. 不禁令人觉得会唔会一路都系无打算俾呢个米卷我呢??? um..除左呢个不愉快经验外, 生牛肉河都系差左, D牛肉无味, 汤好味精, 系比之前大碗左, 都几饱, 但quantity唔等于quality嘛! 同埋唔好明间野又唔大, 做乜有成八至十个侍应? 好明显唔会再返转头! 请各位Pho Hoa fans也不要中招!