2023-01-15 885 浏览
呢间边个时间段去 都好多人 原本上个星期6 晏就谂住3点去食 以为过左午市会少人d 点知一望到门口楼梯仲有人排紧队 拎紧飞 于是果断放弃 唯有择日再黎结果揾左日平日夜晚放工得闲 于是又再过黎食啦😋呢间位于工厦一楼 入口楼梯并唔起眼 初初只系区内街坊认识 但慢慢开始多人推介 就变左愈黎愈多人识 依家系咪唔可以再叫隐世小店啦🤣我地两个人嗌左🥢虾仁烧卖皇 有得拣两粒/四粒 大大粒 足料又好味 个人推介!🥢豪隍虾饺皇 都系有得拣两粒/四粒 大大粒 皮薄兼入面大大旧虾肉🥢流沙奶皇包 有小小流心 味道不过不失🥢蜜汁叉烧肠 味道正正常常 叉烧都算足料 入面有少少芫茜 唔钟意嘅可以skip或者挑走佢🥢蒜蓉芝士长春卷 长条形一桶上 有3条配两条长青瓜 对于唔系太识揸筷子嘅我钟意拎上手 点芝麻酱食 食落脆口同唔算太浓蒜蓉味或者芝士味 我觉得唔错 🥢甜奶炸馒头 皮脆 唔会话好似有d酒楼因为摆得耐而淋左🥢五香金钱肚 重好味推介 下面啲芋头够哂淋 索哂啲汁好好食工厦位置黎讲 呢间真系算多人 卫生同服务态度都冇咩好讲 正正常常一间茶楼咁 冇话特别差或者特别好 但食物素唔错 呢间系观塘其中一间食完会再想去食嘅餐厅之

结果揾左日平日夜晚放工得闲 于是又再过黎食啦😋

甜奶炸馒头

🥢五香金钱肚 重好味推介 下面啲芋头够哂淋 索哂啲汁好好食

五香金钱肚

但食物素唔错 呢间系观塘其中一间食完会再想去食嘅餐厅之一

下次去鸿图道𠮶间地舖试下先!
2023-01-12
虾仁烧卖皇