2018-08-11
之前来帮好朋友庆生,喜出望外。介绍过俾阿妹同朋友佢哋都好满意。今次第二次带爸妈认识一下观塘楼上铺文化,唔驶成日去普通餐厅咁闷。除左好茶之外,大家都觉得主菜同甜品质素配得上价钱。上次叫广岛蚝,鲜味唔鯹! 今次的带子都一样没有失望 ☺️👍🏻花花三文鱼靓得来又足料又好味wor!上次叫左上堆肉桂岩茶,都唔错;今次叫咗铁罗汉,茶味更出! 推介呀剩返嘅茶记得叫佢包起,因为佢会唔记得本来怕太饱食唔落甜品,想再encore广岛蚝点知已经过咗3pm last order时间luuuuu因此谂住嗌两个甜品,点知今日喜爱豆腐cake都已经冇luuu! 坐位又系,出门都有谂过洗唔洗订坐,以为冇得book.. 原来有架!结果去到窗口位冇晒,有一位女士自己一个人坐着张大约可以有8人的长枱。Tips: 靠窗座,无论影相定系当下感觉都系比较爽㗎周末果然要眼明手快兼做足准备呀!试左传说中嘅朱古力茶壶,的确好味! 好有层次同质感。败笔在于壶咀,大家睇到啦就唔多讲了 两次去服务都一般啦,今次个位,初头冷气劲,之后移动左好d, 不过有点好杂乱,仲要成日有一啲员工系影相嘅时候先走过来 / 坐系到。haha..不过整体来说,值得再
花花三文鱼靓得来又足料又好味wor!
两次去服务都一般啦,
不过整体来说,值得再来的。
P.S. Weekdays的经验比较好 Weekend难揾想要嘅位置如要等候时间比较耐,而且喜爱嘅菜式都好容易冇咗。
P.S.2. Salad食材好,鲜甜,但系性价比就不高。可以省略。