2021-11-09
又系嚟到新蒲岗做瑜伽,今次晏昼堂,唔想食咁饱,openrice揾到呢间,就谂住食小小寿司。打开Menu,哗,第一版就已经介绍紧海胆,劲吸引,特别比呢个带子吞海胆($88)吸引住,谂都唔谂即刻就叫咗一份😆😆带子超级大粒,带子中间夹住海胆,带子好鲜甜,而海胆甜得黎又带少少海水味,好新鲜!呢个真系必点,钟意食带子又钟意食海胆既朋友一定要试!另外,三文鱼控既我紧系要叫三文鱼啦,分别叫咗三文鱼腩寿司($16/2件)同三文鱼腩手卷($18),三文鱼腩肥而不漏,手卷嘅三文鱼腩就相对厚好多,正呀!仲叫左左口鱼边寿司($12),鹅肝寿司($28)同鳗鱼卷物($28),炸虾卷物($28)。个人觉得鹅肝寿司真系抵食夹大件,都系必点之一。另外其实丼饭都好想嗌,但系做瑜伽之前唔可以食太饱,唯有下次食啦。
个人觉得鹅肝寿司真系抵食夹大件,都系必点之一。