2010-07-26
睇完大家的食评,我觉得就算打过七折都应该唔差的。选择了午市放题,一出lift就打个突原来个接待位真系好细,再加上有两张枱系度,真系多个人都企唔到我系11:50AM到,当时巳有2个人在等,再加我地4个巳感觉好迫吓,跟住再有几个人嚟到,大家都要就住揾位企!系接待位的哥哥(当时食紧杯面同听电话)话因为未够钟,佢地仲准备紧,请我地等等,无奈啦!但顾客不断到,唔使几分钟巳经插针都插唔入,根本连lift都出唔到,企lift口D人都叫唔好出lift喇,无得企呀!但餐厅方面完全无人理,我仲以为自己嚟食免费午餐添呢啲服务我真系接受唔到啰好了,终于可以入座,其实心情巳经有好大影响,希望食物可以加番分啦!谂住写左刺身同寿司order先,但揾人收纸都几分钟,唔对路,即刻落埋其他食物,跟住就开始等食之旅12︰36pm终于有刺身上,非常失望,超市好过佢啰。甜虾同吞拿鱼︰梅的三文鱼︰水汪汪剑鱼腩︰有雪味无鲜味1:00pm才再有第二样食物到,1︰08pm先有寿司!不过我地巳经系幸福的了,因为隔离枱坐左成钟都无野食,仲要不停咁追!食物质素方面,基本上我所食到的同睇到介绍的系完两回事!可取的只有焗蚝同羊鞍(系等左2个钟的
选择了午市放题,一出lift就打个突原来个接待位真系好细,再加上有两张枱系度,真系多个人都企唔到我系11:50AM到,当时巳有2个人在等,再加我地4个巳感觉好迫吓,跟住再有几个人嚟到,大家都要就住揾位企!系接待位的哥哥(当时食紧杯面同听电话)话因为未够钟,佢地仲准备紧,请我地等等,无奈啦!但顾客不断到,唔使几分钟巳经插针都插唔入,根本连lift都出唔到,企lift口D人都叫唔好出lift喇,无得企呀!但餐厅方面完全无人理,我仲以为自己嚟食免费午餐添呢啲服务我真系接受唔到啰好了,终于可以入座,其实心情巳经有好大影响,希望食物可以加番分啦!谂住写左刺身同寿司order先,但揾人收纸都几分钟,唔对路,即刻落埋其他食物,跟住就开始等食之旅12︰36pm终于有刺身上,非常失望,超市好过佢啰。甜虾同吞拿鱼︰梅的三文鱼︰水汪汪剑鱼腩︰有雪味无鲜味1:00pm才再有第二样食物到,1︰08pm先有寿司!不过我地巳经系幸福的了,因为隔离枱坐左成钟都无野食,仲要不停咁追!食物质素方面,基本上我所食到的同睇到介绍的系完两回事!可取的只有焗蚝同羊鞍(系等左2个钟的)。整体来说,以餐厅环境、服务、食物同收费,我一定无下次,亦唔会介绍朋友。最后我好想问餐厅负责人,做少门口两枱生意是否很大损失呢?