餐厅: 寿司の神
资讯:

2022-03-24 396 浏览
第一次庆祝生日book omakase,提早左差唔多成个月book,本身满心期待,点知系一次极其失望!食嘢普普通通不过不失,冇好惊艳嘅菜式。最令人失望同气愤系寿司师傅嘅服务,omakase正路上完一道会抹碟,然而师傅冇抹碟。唔抹碟都算啦,重点寿司师傅连处理食材都十分大意,系寿司到食到鱼鳞⁉️鱼鳞⁉️鱼鳞⁉️真系无语,不知所谓‼️由头到脚寿司师傅都冇问过我地嘅食物质素如何,相反同隔离台客(同样系生客)keep住讲marvel,Netflix一堆垃圾说话,仲会问人地食物如何...而同我地介绍每一道𩠌都系hea住来,食到临尾道菜都未食完,师傅极速执嘢好赶客,观感十分唔好💢如果拣omakase的话,唔建议呢间,除非想体验食鱼鳞可以一试(´▽`)
食嘢普普通通不过不失,冇好惊艳嘅菜式。

2021-10-27
庆祝纪念