2024-02-29
難食就唔難食⋯普通茶記質素,但價錢比較貴少少,都明嘅係地鐵站隔離,裝修似做遊客生意但真係令人覺得難頂係d服務態度,西過澳牛⋯入到去有好多個侍應,但個個都扮睇唔到,冇侍應理你終於坐低左叫左野食等緊,其中某女侍應不停大聲鬧其他侍應,其實要調教同事可唔可以放左工先教,要全餐廳聽住呢d調教聲送飯係乜玩法? 不過平心而論,其他侍應質素都係有目共睹⋯重頭戲黎啦⋯我見到個男侍應拎住我叫個個鉄板餐每枱係到問有冇叫到呢個餐⋯心諗都知出事啦,肯定係唔知送錯左去邊枱再回收番黎再送,當我認領番個餐切緊塊牛柳之制,我發現個牛柳邊邊有好明顯俾人齒過嘅痕跡都有猶豫好唔好放棄個塊就算(因為怕換會俾人加料同個餐廳就收工)但個餐得2塊牛柳,少左一半又怕唔夠飽⋯的起心叫個侍應問,個西女侍應埋黎睇,望左我塊牛柳over 30 秒,應該都係想賴唔換,但個個齒個嘅位又真係唔係好合理,佢竟然話可能係廚師要睇吓熟唔熟切開過,你介意就幫你換佢只係的起個塊走,期間一句對唔住唔好意思都冇⋯大佬用刀切同口咬我諗一個成年正常人都應該分到卦結果都係快手食完快走,冇下次!
結果都係快手食完快走,冇下次!