2024-02-09 1489 浏览
重游旧地,好耐冇嚟呢度食粥面,入到去以前的两位伯伯已经唔喺度。现在的所谓老板娘,态度嚣张,不可一世咁,所谓臭坑出臭草,连啲伙计都一样。坐低谂住叫碗牛腩面再叫碗粥食,可能觉得我净系叫碗牛腩面帮衬少,连单都冇帮我落(当时一啲唔忙,加埋我得三,四个客),等咗好耐唔对路,见隔离枱入客叫埋嘢食,嘢食都落埋枱。我就问个楼面阿婶有冇帮我落碗牛腩面?但佢冇出声只怒啤我,好似想闹我咁,面档师傅啱啱行过听到就即刻整返碗面俾我。阿婶!你漏单,我问声啫,仲要凶我?当然已经冇晒mood,嗱嗱声食完就走,粥都唔想食,出门口俾钱,个老板娘找钱时仲要拧歪面多谢都冇声...真系贴钱买难受...俾钱受佢气!请都唔会再去!食物方面,牛腩仲食得吓,但已经冇以前两个伯伯做嘅咁入味
食物方面,牛腩仲食得吓,但已经冇以前两个伯伯做嘅咁入味