2013-03-23 16 浏览
之前见到团购好抵, 同埋北海道牧场食评唔差就买黎试下团购好在平同埋间间分店都可以用,不过要下午3点后先用得, 原本有一日平日晚想食既, 点知呢间野收7点 换言之, 团购实际只系用得4个钟星期6就岩时间4:30去到, 排长龙!!!好在排左半个钟多少少就入到去免治牛肉饭份量细,蛋既生熟程度岩岩好免治牛肉都OK既, 肉味浓, 有唔少肉碎, 但汁太少, 完全唔够厚切餐肉饭餐肉好大块, 但冇煎到香脆上面炒蛋唔错, 好滑蕃茄汁酸酸甜甜, 开胃之余可以中和餐肉既油腻, 有少量既蕃茄肉, 感觉上比较健康冻华田, 面头华田粉无我想像中咁多成杯野都够浓味, 无愈饮愈淡, 好饮另外叫左北海道咖啡, 普通, "北海道"只系因为个奶系北海道牛乳由于人手不足, 坐低到落单到有得食都要等等等见到厨房整好晒D饭, 又要等先有人上每个员工都"非常"紧守岗位, 厨房既煮好野食就企晒系度吹水, 唔会帮手/叫人上D饮品/饭所以D饭黎到都只可以讲系彻暖....楼面既2个店员好似唔想做咁, 好HEA
之前见到团购好抵, 同埋北海道牧场食评唔差就买黎试下
团购好在平同埋间间分店都可以用,

换言之, 团购实际只系用得4个钟

星期6就岩时间4:30去到, 排长龙!!!
好在排左半个钟多少少就入到去
免治牛肉饭
份量细,蛋既生熟程度岩岩好
厚切餐肉饭
餐肉好大块, 但冇煎到香脆上面炒蛋唔错, 好滑
冻华田, 面头华田粉无我想像中咁多
成杯野都够浓味, 无愈饮愈淡, 好饮

由于人手不足, 坐低到落单到有得食都要等等等
见到厨房整好晒D饭, 又要等先有人上
所以D饭黎到都只可以讲系彻暖....
楼面既2个店员好似唔想做咁, 好HEA
用餐优惠