2021-02-26 730 浏览
话说一直想试下,成日行过都望下个餐牌,都觉得应该唔错,终于最近试左两个小食,失望透顶,永远唔会再回头,边个朋友要试我都会劝阻🙁买左一个外卖蒜泥白肉($30)我明白香港物价系高,都明白疫情期间饮食业难挨,所以份量我觉得合理地少d都系可以谅解既,但系唔会系得咁样既少法挂??返到屋企打开我以为自己拿错左啊,少到好似人地食剩直接倒落去外卖兜咁样。好失望另外仲要左一个辣汁皮蛋($20)皮蛋就算啦,成盒加买得一只皮蛋,算啦,都唔系过分既,可能佢铺头就系咁矜贵。我打开已经好气愤!但系念下如果真系好好味既就算啦,咪当自己食紧平价法国大餐啰,睇见呢个卖相就真系无期望㗎啦,期望蒜泥白肉同辣汁皮蛋起码系两款唔同既口味,然后食左之后发现!!!!!两款小食既味道系一模一样㗎!!!!同一款汁,蒜泥白肉d蒜泥少到好似施舍我咁,少到无咁样。个汁既味道类似系麻酱mix辣椒油同皮蛋完全唔夹👋有8块全家人每人试左一啖,已经系得一只皮蛋,食完饭都仲可以剩下一半🙂🙂其实我相信大部分开餐厅既人都系想一展身手,煮好味既嘢比人食,咁我就真系唔明呢间餐厅做咩啦,无诚意,服务态度差,一入门口有位女职员,眼超超,其实从果刻开始我就应该离开

其实我相信大部分开餐厅既人都系想一展身手,煮好味既嘢比人食,咁我就真系唔明呢间餐厅做咩啦,无诚意,服务态度差,一入门口有位女职员,眼超超,其实从果刻开始我就应该离开,咁就唔会咁激心,都系我唔啱

人地食剩既蒜泥白肉
辣汁皮蛋