🌈 茶茶GO (湾仔) ✦✦▶ 紫菜肉松小贝 $38/4件❤️店舖内充斥肉松香味~所以被呢款蛋糕🧁吸引左😛肉松咸香带少许脆身~而蛋糕同肉松中间有层甜味突出既蛋黄酱🍯好喜欢蛋糕体系结实口感😳非常之绵密亦食到有蛋香!食一件刚好🤣因为食第二件感觉会好漏haha~▶ 肉松芋泥盒子 $42 ❤️层次丰富既盒子蛋糕😌少少咸香肉松~夹住香滑既Cream🍦有两层好好味既芋泥!呢度既芋泥系好滑身及绵密的~唔系颗粒感个只😛甜味刚好带出芋头既香味💕配埋软熟海绵蛋糕!口感+味觉大满足💯味道 🌕🌕🌕🌕环境 🌕🌕🌕🌕价钱 🌕🌕🌕🌗服务 🌕🌕🌕🌖回头率 🌝 7.5/10整体:台湾过江龙果然名不虚传😬系香港芋泥食品/饮品越嚟越多~而呢间系小编心目中占很高位置💕肉松亦系店铺内即炒~蛋糕出品绝不马虎😆一定会Encore🤩下次黎要试埋d饮品先😗
🌈 茶茶GO (湾仔) ✦✦

▶ 紫菜肉松小贝 $38/4件❤️