呢间主打精致火锅料理嘅餐厅我已经食过好多次,每次都食得超饱满,连同行嘅朋友都大赞高质!👏🏼必食推介💁🏼‍♀️鸳鸯汤底(川式麻辣锅拼蕃茄薯仔牛腩锅)➡️麻辣锅椒麻香辣,温和不呛喉,越食越上瘾。蕃茄锅用咗好多蕃茄煲,够酸够甜,净饮汤都好正🙆🏼‍♀️有足料靓汤,当然要有精美嘅配料啦💁🏼‍♀️熺会馆四宝饺大大只,馅料足料;鲜鸡子索满麻辣汤,平时唔食鸡子嘅朋友都食咗好多🙈;潮汕牛丸粒粒手打,超级弹牙;黑白栢叶双拼同鲜鹅肠都处理得干净,口感爽脆可口🙊❣️另外佢哋嘅鲜制鲮鱼滑、极肥脆肉鲩鱼腩同熺会手打四宝丸都系我哋每次必嗌嘅嘢食,鱼产每日新鲜由鱼市场直送,十分滋味🙆🏼‍♀️最后嗌埋熺会炸黑松露饺同泰式冻凤爪就啱啱好💁🏼‍♀️炸饺香脆惹味,冻凤爪酸酸辣辣好开胃,perfect❣️❣️