2007-05-14 18 浏览
星期日下午茶时间黎,下午茶餐\\\系得个热狗同埋烟三文鱼法包,三个人,叫左两个下午茶餐\\\,再叫左个cake set,热狗同烟三文鱼法包一般水准,咖啡OK偏淡,个芝士饼都系一般货色.你话呢度好feel的话我冇乜异议,门口个环境系几靓,不过入面都系麻麻,基本上座满人的话好似酒楼咁糟.埋单仲要比人白眼,系,出入贵人,我等位果时都见有人用黑卡比钱,喂,我都系碌卡,洗唔洗一见到我张卡就比说话我听呀,条友话\\\"呀,你呢张...\\\"喂三个人叫三个餐\\\都好比面啦,唔系特别好食,收成二百蚊o既下午茶,反而要听埋o的咁o既说话,绝对唔建议朋友去食啰.要食的话,推介大快活啦,猪扒包餐\\\好好多.

要食的话,推介大快活啦,猪扒包餐\\\好好多.