2014-02-15 1560 浏览
情人节订台,问经理有无红酒白酒供应,因想食oyster想配酒, 佢话有, 我才下订, 之后再想给惊喜好友, 加个dessert with love wordings, 又话无问题。 当晚入到去, 门口已有张十人台, 个个阿叔客讲野劲嘈, 你想过个浪漫情人节,极难。全店得4-5人(连经理)服务2层人, 已觉有问题。睇餐牌,里心想拿个drink menu 睇下有乜饮, 经理话唔好意思, 我地无酒牌, 无酒卖,可乐汽水对不对你, 如不要, 可叫水或自己出去买.! are u playing? Soho ??? 你无野麻?旺角西餐扒王之王都唔会叫客自己即场买,无牌又早叫我自己准备? 我给左订时经理话有, 而家又给不到我要既服务, 仲要吹我下单,话我有minimum 消费一千蚊唔系挂, 我唔起身嘈你回水都觉蠢, 系不快既待遇下我客气地叫半打壕 , ham 48 months, Caesar salad,daily soup, lobster penne, 食完快走, 上了半打壕 (得一款......, menu 叫gillardeau creases specialness / 55/PC ) --good, 但到Caesar 咸到死,系好咸!我饮番半杯水, 食多个lobster penne---ok quality; 大家有无发觉次序有问题, 我朋友已当黑面; 我同经理话可否全部汤和菜一齐上, 最后来了南瓜汤--好饮, 等多不阵都未有野上, 原来腐没有下当腿单, 我话可否快上, 连我叫你准备既甜品, 但最后只来左当腿---普通; 我问待应仲欠个甜品, 佢话我无下单晶!讲真,我不开始无起身走我都有责任, 但呢一间毫无安排和诚信既餐厅, 我想一对情人入你间餐厅想开开心心, 无服务又想叫客人给钱你赚, 唔该唔好系情人节, 真心给个极差你!
2014-02-14