(非会员)
2007-09-07 6 浏览
星期二同左女朋友去这一间奥地利restaurant, 虽然地方系细, 但系都几welcome home 既感觉...唔系太多人, 真系有外国人食烟..因为我地都几好奇, 多口问左句问左负责人, 原来系有许可证.所以系合法, 小小烟味.因为都有小小距离(bar 跟restaurant), 加上个waitress会同你安排食烟人士坐远d 唔系太大问题食物方面都几好味.由其系最出名既pork knucle 原来有一款红酒.系特别为呢一样菜式而设, 价钱合理, 大概300 系Merlot Australian wine 当晚开左一支..慢慢品尝.其实我地都唔系咁识饮得出点fruity..etc 只系知道呢一支酒配pork knucle 系几夹..值得再去 !