大家乐都会好食, 就真系六合彩都有得中! 所以唔讲食物质素了。黎得呢间大家乐, 大部份人都系中港城上船番大陆, 冇得选择下唯有食大家乐。(太早D食肆未开)今次系觉得太过份了! 有机小米粥套餐, 跟餐肉/肠仔/煎旦, 任2年, 再跟野饮。个日我想食D湿湿地嘅野, 我已经觉得好奇怪 粥跟餐肠旦? 我ORDER时已经问清楚个姐姐, 系咪粥黎架? 定系麦皮? 佢答我"系粥"OK, 去攞野食, 见个哥哥比个细杯仔我, 话"齐", 我好奇怪, 唔系化, 细得咁过份???睇图!左边系粥, 右边系柠茶。真系"大揾笨"仲要我食, 先发现甜嘅, 跟本系麦皮黎!!激死!!!!!! 嬲嬲嬲!!!!!!(因为我唔食麦皮嘅)

今次系觉得太过份了!
左边系粥, 右边系柠茶。
真系"大揾笨"
2012-04-02