虽然间野细细地但呢到个feel好好同埋呢到ge手工啤酒有好多有D系好饮ge,味道特别,有D就系个包装好型除左酒都有野食,set或者散叫都得。今次同朋友叫左一个汤一个意大利饭同埋一甜品,另外再叫左酒龙虾汤$65好浓ge龙虾味,而且都“结身”,唔系稀同沟好多水而且有龙虾肉,系真材实料咁煮,d龙虾肉咬落去好爽口呢到朳类款都好多 不过同朋友最后选左个饭,因为黎谂住都系饮野多 所以就share左d野食呢个系杂菌菇烩意大利饭, 呢到比平时食果dge菇味重d,而且有d芝士所以个味道食落去都好有层次,意大利饭本身就冇平时果d白饭咁立痴痴,呢到更加煮到意大利饭果种 一粒粒ge感觉😛甜品就叫左玉柱苹果卷,玉桂味唔算好浓 但同个雪糕好夹,清清地 个卷入边都好蛋苹果粒 食落冻冻热热咁好特别酒就叫左呢到几款,都算系特别ge我觉得如果冇饮开 可以叫staff介绍反,呢到有d都系佢介绍呢个系红苺啤酒,唔系果d药水味, 有d似 hoegaarden rosee果款咁 都系甜甜地,不过气多d呢款我系叫个名几得意所以叫左, staff话有故事系到,想知叫果阵可以问反staff😂 佢有d系黑啤黎, 男仔会中意d呢个其实我系
虽然间野细细地但呢到个feel好好
同埋呢到ge手工啤酒有好多
有D系好饮ge,味道特别,有D就系个包装好型
除左酒都有野食,set或者散叫都得。

今次同朋友叫左一个汤一个意大利饭同埋一甜品,另外再叫左酒

龙虾汤$65
好浓ge龙虾味,而且都“结身”,唔系稀同沟好多水
而且有龙虾肉,系真材实料咁煮,d龙虾肉咬落去好爽口

酒就叫左呢到几款,都算系特别ge我觉得
如果冇饮开 可以叫staff介绍反,呢到有d都系佢介绍

呢个其实我系觉得佢好得意同几靓所以叫左,饮落系甜甜地,同埋都fruity ge, 唔会话啤酒果d苦味有好多

另一个我觉得好饮ge系
右边果支,拎过奖,比利时四倍发酵啤酒,饮落黑啤味但又有d甜 多重味道

2017-03-04