2018-11-20
太太之前同友人黎食过一次之后,赞不绝口。到今日我终于等到呢个机会黎试一下真伪!Book 左 12:30,四围好塞车,好彩啱啱好赶到。一入到去第一个感觉系好高级干净。一早睇定左menu,二话不说,叫左2个季节限定寿司12贯加一手卷。去相!首先黎嘅系茶碗蒸,好多蟹肉系上面,好好味石鲷:好弹牙,好味!北海道帆立贝:好肥美,上面加左柚子皮同几滴青柠檬汁,好味!北海道秋刀鱼:好少食秋刀鱼寿司,食完呢次之后,爱上咗!北海道新鲜甜虾海胆加墨鱼𫚕鱼沙甸鱼灸烧北寄贝马粪海胆:我本身唔系一个好钟意食海胆嘅人黎,不过呢个真系好好味,有海胆海水味,易入口!金目鲷中吞拿鱼腩:未去到入口即溶咁夸张,中腩已经系我极限,好好味!海鳗鱼吞拿鱼茸手卷最后重有汤同绿茶红豆雪糕!不时不食,严选食材。就算食好贵嘅 omakase,都好少食到件件都满意,件件都好食!同埋好欣赏师傅嘅坚持!一定要2个人都食完,佢先会整下一件。中间,我去左厕所,佢一定要等埋我先整下一件。怕就系怕整完你唔系即刻食,影响到寿司嘅味道,一个好紧要嘅坚持,赞!味道好到不得了!卖相好到不得了!服务好到不得了!
Book 左 12:30,四围好塞车,好彩啱啱好赶到。
一入到去第一个感觉系好高级干净。
首先黎嘅系茶碗蒸,好多蟹肉系上面,好好味
石鲷:好弹牙,好味!
北海道帆立贝:好肥美,上面加左柚子皮同几滴青柠檬汁,好味!
北海道秋刀鱼:好少食秋刀鱼寿司,食完呢次之后,爱上咗!
北海道新鲜甜虾
海胆加墨鱼
𫚕鱼
沙甸鱼
灸烧北寄贝
金目鲷
海鳗鱼
吞拿鱼茸手卷
最后重有汤同绿茶红豆雪糕!
同埋好欣赏师傅嘅坚持!
一定要2个人都食完,佢先会整下一件。
味道好到不得了!
卖相好到不得了!
服务好到不得了!